Lentopalloa Myllypuron Liikuntamyllyssä

Helsingin metsänhoitajat ovat pelanneet lentopalloa yli 60 vuotta ja pelit jatkuvat edelleen.

Pelipaikkana on Myllypuron metroaseman vieressä oleva Liikuntamylly. Metron ansiosta yhteys Helsingin keskustaan on erinomainen.

Pelivuoro on keskiviikkoisin klo 17-19 syyskuun alusta huhtikuun loppuun. 1960-luvulla aloittaneista mukana ovat edelleen Simo Poso, Matti Heikinheimo ja Aarne Reunala. Kuvassa Matilla on HeMe:n 90-vuotisjuhlavuoden hieno lahjapallo. Keskellä edessä on porukan yhdyshenkilö Pekka Ripatti.

Pelien jälkeen parannetaan maailmaa naapuripitseriassa ja nautitaan siivu herkullista lentopallopitsaa.

Vaihtuvuutta on aina jonkin verran, joten uudet pelaajat ovat erittäin tervetulleita mukaan. Muutama kokenut ulkopuolinen on vuosien mittaan vahvistanut joukkoa.

HeMe:n 75-vuotishistoriikissa kerrotaan, miten professori Seppo Ervasti korosti elämänarvojen oikeaa painotusta: ensin on lentopallo, sitten on pitkä väli ja sitten tulee perhe ja sitten taas on pitkä väli ja sitten tulee työ. Kokemus on osoittanut, että tällaiset arvot ylläpitävät terveyttä ja elämäniloa.

HeMe:n lentopallojoukkue toivottaa tervetulleiksi joukkoon uusia pelikavereita ikään, pituuteen tai taitotasoon katsomatta!

Tervetuloa joukkoon!

Lähetä viestiä lentopallojoukkueelle