Nuuksion kämppä

Kämpän käyttö ja vuokraus


Kämpän käyttöoikeus on Helsingin Metsänhoitajien, Loimun sekä yhdistyksen vahvistamien yhteistyökumppaneiden jäsenillä.

Kämpän käytöstä peritään vuokra (tarkistettu 1.1.2018):

hinta, €PäiväViikonloppuViikko
HeMe:n jäsenet  50,00      100,00  250,00

Yhteistyökumppanit

  75,00      150,00 400,00

 

Päivävuokraus tarkoittaa normaalisti 24 tunnin vuokra-aikaa, jolloin vuokraajalla on oikeus käyttää kämppää yhtenä arkipäivänä sekä myös yöpyä kämpällä. Päivävuokran alku- ja päätösajasta on mahdollista sopia kämppäisännän kanssa, normaalisti se alkaa vuokrauspäivänä klo 12.00 ja päättyy seuraavana päivänä klo 12.00.

Viikonloppuvuokraus tarkoittaa vuokra-aikaa alkaen normaalisti perjantai-iltana noin klo 18.00 ja päättyen sunnuntai-iltana klo 18.00.

Viikkovuokraus tarkoittaa vuokra-aikaa alkaen maanantaiaamuna klo 8.00 ja päättyen perjantai-iltana noin klo 18.00.

 

Kämpän varaustilanne ja varaus

 

Kämpän varaustilanne on nähtävissä kämpän varauskalenteristä. Vapaana olevien aikaikkunoiden varaukset tehdään Kämpän varauskalenteri & lomake -sivulta löytyvän varauslomakkeen avulla.

Kämppäisäntä Jouko Lehtoviita vahvistaa varauksen erillisellä viestillä. 

Kämpän vuokraaja saa avaimen kuittausta vastaan ensisijaisesti kämppäisännältä, ja tarvittaessa vaihtoehtoisesti Helsingin metsänhoitajat ry:n hallituksen jäseniltä. 

Viikonlopun vuokraus ja kämpän avainten hakeminen on sovittava kämppäisännän kanssa viimeistään saman viikon keskiviikkoon mennessä.

 

Muut ehdot

 

Peruutetusta varauksesta peritään 50 % vuokrahinnasta, jos peruutus tehdään alle 3 päivää ennen varauksen alkua.

Kämppää voi vuosittain muutamina viikonloppuina olla varattuna yhdistyksen kaikkien jäsenten yhteiskäyttöön. Tästä tehdään aina erillinen merkintä varauskalenteriin. Kyseisenä viikonloppuna kämpälle saapuvat jäsenet pyydetään kuitenkin ilmoittamaan tulostaan etukäteen kämppäisännälle.

Loimun jäseniä pyydetään avaimen luovutuksen yhteydessä todistamaan jäsenyytensä esittämällä Loimun jäsenkortti kämpääisännälle.