Nuuksion kämppä

Helsingin metsänhoitajat-yhdistyksen hallitus ja kämppätoimikunta toivottavat jäsenilleen ja kämpän vuokraajille mukavaa, lämmintä ja rentouttavaa kesänviettoa! 

Kämpän käyttöoikeus on Helsingin Metsänhoitajien ja Loimu ry:n jäsenillä sekä yhdistyksen sidosryhmillä ja yhteistyökumppaneilla.

Varauskalenterista näet suuntaa-antavasti kämpän varaustilanteen. Kalenterissa merkittyjen varausten lisäksi saattaa olla niin, ettei varausta ole vielä kirjattu sähköiseen kalenteriin. Täysin ajantasainen varaustilanne voi kysyä suoraan kämppäisännältä (puhelin 045-6342570, tai sähköpostitse: tervalammenkamppa@gmail.com

Helsingin Metsänhoitajien jäsenviikonloppu on keväästä syksyyn hallituksen ja jäsenten yhteistä käyttöä, talkoita sekä muita tapaamisia varten varattu kuukauden ensimmäinen viikonloppu (paitsi pääsiäispyhien ja vappuviikonlopun aikana sekä heinäkuussa 2021). Jäsenviikonloput alkavat perjantai-iltana klo 18 ja päättyvät sunnuntaina noin klo 14. Jäsenviikonloput 2021 ovat: # 7.-9. toukokuuta, # 4.-6. kesäkuuta, # 6.-8. elokuuta, # 3.-5. syyskuuta, ja # 1.-3. lokakuuta. 

Kämpällä käynnistä jäsenviikonloppuna tulee ilmoittaa etukäteen kämppäisännälle.

Kämpän vuokraustavat sekä -ajat:

Vuorokausivuokraus: päivisin 24 h alkaen ja päättyen klo 14 (tai sovitusti)

Arkiviikkovuokraus: sunnuntai klo 14 - perjantai klo 14

Viikonloppuvuokraus: perjantai klo 14 - sunnuntai klo 14   

Varauslomakkeella lähetetään verkkosivujen kautta varauksen tiedot kämppäisännälle. Tehty varaus näkyy kalenterissa ilman nimeä kun kämppäisäntä on vahvistanut varauksen. Samalla hän lähettää vahvistusviestin varaajalle ilmoitettuun sähköpostiin.

Varausta tehdessään tulisi vuokran laskutusta varten ilmoittaa jäsenyyskategoria varauslomakkeen lisätiedoissa. 

Muista! Metsäpalovaroitus on kesällä usein voimassa. Metsäpalovaroituksen aikana avotulen tekeminen on kiellettyä. Järven rannalla on kivillä ympäröity pieni tulisija, jota varovaisuutta noudattaen saa käyttää. Vesiämpäreitä voi pitää varalla.

Tervalammen kämpän keittiössä on kaasulevy ruuanlaittoa ja veden keittämistä varten.