Nuuksion kämppä

Kämpän käyttö ja vuokraus

Kämpän käyttöoikeus on Helsingin Metsänhoitajien ja Loimu ry:n jäsenillä sekä yhdistyksen sidosryhmillä ja yhteistyökumppaneilla. Huhtikuusta lokakuuhun kämppä on yhtenä viikonloppuna kuukaudessa (ensimmäinen kokonainen viikonloppu) varattu yhdistyksen jäsenten yhteiskäyttöön. Ajankohdat näkyvät varauskalenterisivulla

Kämpän vuokrat ovat 1.5.2021 lähtien seuraavasti:

Jäsenyyskategoria

 Päivä, € 

Viikonloppu, €

Arkiviikko, €

HeMe ry:n varsinainen ja kannattajajäsen50,00125,00250,00
Loimu ry:n ja rinnakkaisyhdistyksen jäsen75,00175,00350,00
Sidosryhmä tai yhteistyökumppani100,00225,00450,00

(Hallituksen päätös 29.3.2021)

PS: Jäsenyyskategoriat sekä vuokrauksen alkaminen ja päättyminen on tarkistettu. Päivähinnat ja viikkohinnat ovat edelleen samat. Viikonloppuhintoihin on tehty 25  korotus ja sidosryhmille 75  korotus. Viikkovuokra Loimu ry:n jäsenille on vastaavasti pudotettu 50 eurolla ja sidosryhmille nostettu 50 eurolla. 

Määritelmät

Päivävaraus alkaa varauspäivänä klo 14 ja päättyy seuraavana päivänä klo 14.

Arkiviikkovaraus alkaa sunnuntaina klo 14 ja päättyy perjantaina klo 14.

Viikonloppuvaraus alkaa perjantaina klo 14 ja päättyen sunnuntaina klo 14.

Kesäkuun alusta elokuun loppuun kämppä on vuokrattavissa ensisijaisesti arkiviikko- ja/tai viikonloppuvarauksin. Heinäkuu on varattu yhdistyksen varsinaisille ja kannattajajäsenille. Päivävarauksia kesä-elokuulle voidaan varmistaa noin 1-2 viikkoa ennen varauksen alkua.

Kämpän vuokraajalla on vuokrausaikana oikeus käyttää kämppää sekä yöpyä ja saunoa siellä. Vuokrauksen alkamisen ja päättymisen kellonajasta on mahdollista sopia kämppäisännän kanssa, riippuen kämpän varaustilanteesta. Syys- ja talvikaudella alku- ja päättymisajankohdat riippuvat päivän valoisuudesta. 

Kämpän varaaminen ja varaustilanne, avaimet 

Kämpän varaukset tehdään Kämpän varauskalenteri & lomake -sivulla. Kämppäisäntä vahvistaa varauksen erillisellä sähköpostiviestillä.

Kämpän varaaja saa koodin avaimen lukkopesälle muutama päivä ennen varauksen alkua kämppäisännältä Bjarne Häggmanilta, puh: 045-6342570 (tai tarvittaessa vara-avaimen kuittausta vastaan noin viikko ennen vuokrauksen alkamista). Kämpän vuokrauksesta ja avainten järjestämisestä on riittävän ajoissa etukäteen sovittava.

Muut ehdot

Helsingin metsänhoitajat ry:n vuotuinen jäsenmaksu on oltava maksettu. Muussa tapauksessa noudatetaan rinnakkaisyhteisöjäsenten hinnoittelua.

Loimun tai muun rinnakkaisyhteisön jäsenten tulisi varausta tehdessään kertoa jäsennumeronsa tai esittää muu todiste jäsenyydestään kämppäisännälle.

Sidosryhmä tarkoittaa yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa tukevia yhteistyökumppaneita ja yleishyödyllisiä yhteisöjä, yrityksiä ja kuntia. 

Tervalammen kämpän vuokrat laskutetaan sähköpostitse heti vuokrauksen jälkeen. Uutta varausta ei voi tehdä mikäli aiempi vuokra on maksamatta.

Peruutetusta varauksesta peritään 50 % vuokrahinnasta (paitsi sairaus- tai force majeure-tapauksissa) mikäli peruutus tehdään kesä-elokuun varauksille alle seitsemän (7) vuorokautta ennen varauksen alkua, eikä uutta vuokraajaa saada tilalle.

Kämppä on vuosittain määrättyinä viikonloppuina varattuna yhdistyksen kaikkien jäsenten yhteiskäyttöön. Jäsenviikonloppujen päivämäärät on erikseen mainittu näillä verkkosivuilla ja näkyvät myös varauskalenterissa.