Nuuksion kämppä

Kämpän käyttö ja vuokraus


Kämpän käyttöoikeus on kaikilla Helsingin Metsänhoitajien jäsenillä.

Kämpän vuokrien hintoja on tarkistettu 1.1.2018 alkaen kattamaan paremmin kämpästä aiheutuneet kulut. Uudet vuokrahinnat ovat:

   Päivä    ViikonloppuArkiviikko 
Jäsenet (J) ->  50,00      100,00         250,00euroa
Ulkopuoliset (U) ->  75,00      150,00 400,00euroa


Päivävuokraus tarkoittaa normaalisti 24 tunnin vuokra-aikaa, jolloin vuokraajalla on oikeus käyttää kämppää yhtenä arkipäivänä sekä myös yöpyä kämpällä. Päivävuokran alku- ja päätösajasta on mahdollista sopia kämppäisännän kanssa, normaalisti se alkaa vuokrauspäivänä klo 12.00 ja päättyy seuraavana päivänä klo 12.00.

Viikonloppuvuokraus tarkoittaa vuokra-aikaa alkaen normaalisti perjantai-iltana noin klo 18.00 ja päättyen sunnuntai-iltana klo 18.00. Viikonlopun vuokraus ja kämpän avainten hakeminen on sovittava kämppäisännän kanssa viimeistään saman viikon keskiviikkoon mennessä.

Viikkovuokraus tarkoittaa vuokra-aikaa alkaen maanantaiaamuna klo 8.00 ja päättyen perjantai-iltana noin klo 18.00.

Kämpän varaukset tehdään Kämpän varauskalenteri & lomake -sivulta löytyvän varauslomakkeen avulla. Kämppäisäntä Jouko Lehtoviita vahvistaa varauksen erillisellä viestillä. 

Kämpän vuokraaja saa avaimen kuittausta vastaan ensisijaisesti kämppäisännältä, ja tarvittaessa vaihtoehtoisesti Helsingin metsänhoitajat ry:n hallituksen jäseniltä. 

Peruutetusta varauksesta peritään 50 % vuokrahinnasta, jos peruutus tehdään alle 3 päivää ennen varauksen alkua.

Kämppää voi vuosittain muutamina viikonloppuina olla varattuna yhdistyksen kaikkien jäsenten yhteiskäyttöön. Tästä tehdään aina erillinen merkintä varauskalenteriin. Kyseisenä viikonloppuna kämpälle saapuvat jäsenet pyydetään kuitenkin ilmoittamaan tulostaan etukäteen kämppäisännälle.