Nuuksion kämppä

Kämpän käyttöoikeus on Helsingin Metsänhoitajien ja Loimu ry:n jäsenillä sekä yhdistyksen sidosryhmillä ja yhteistyökumppaneilla. 

Varauskalenterista näet suuntaa-antavasti kämpän varaustilanteen. Kalenterissa merkittyjen varausten lisäksi saattaa olla niin, ettei varausta ole vielä kirjattu sähköiseen kalenteriin. Täysin ajantasainen varaustilanne voi kysyä suoraan kämppäisännältä (puhelin 045-6342570) tai sähköpostitse: tervalammenkamppa@gmail.com

Kämpän vuokraustavat sekä -ajat:

Vuorokausivuokraus: 24 tuntia alkaen ja päättyen klo 14 (tai sovitusti)

Arkiviikkovuokraus: sunnuntai klo 14 - perjantai klo 14

Viikonloppuvuokraus: perjantai klo 14 - sunnuntai klo 14   

Varauslomakkeella lähetetään verkkosivujen kautta varauksen tiedot kämppäisännälle. Tehty varaus näkyy kalenterissa ilman nimeä kun kämppäisäntä on vahvistanut varauksen. Samalla hän lähettää vahvistusviestin varaajalle ilmoitettuun sähköpostiin.

Varausta tehdessään tulee ilmoittaa jäsenyyskategoria varauslomakkeen lisätiedoissa. 

Helsingin Metsänhoitajille varattu viikonloppu järjestetään keväisin ja syksyisin erikseen ilmoitettuna aikana hallituksen ja jäsenten yhteistä käyttöä, talkoita sekä muita tapaamisia varten varattuna.

Vuoden 2022 aikana yhdistyksen kämppätoimikunta on rakentanut vuokratontille uuden varasto- ja WC-rakennuksen. Tokoukuussa tehtiin rakennuksen perustamistyöt ja kesäkuussa itse rakennus on pystytetty harjakorkeuteen. Loppukesällä tehtiin kattotyöt.

Varastorakennuksen ja uuden puuceen viimeistelytyöt tehdään keväällä 2023. 

Nuuksion paikallissään ennustukset ja voimassaolevat sää- ja metsäpalovaroitukset voi katsoa Ilmatieteen laitoksen verkkosivulla: https://www.ilmatieteenlaitos.fi/saa/espoo/nuuksio