Nuuksion kämppä

Helsingin metsänhoitajat-yhdistyksen hallitus ja kämppätoimikunta toivottavat jäsenilleen ja kämpän vuokraajille mukavaa, lämmintä ja rentouttavaa kesänviettoa! 

Kämpän käyttöoikeus on Helsingin Metsänhoitajien ja Loimu ry:n jäsenillä sekä yhdistyksen sidosryhmillä ja yhteistyökumppaneilla.

Varauskalenterista näet suuntaa-antavasti kämpän varaustilanteen. Kalenterissa merkittyjen varausten lisäksi saattaa olla niin, ettei varausta ole vielä kirjattu sähköiseen kalenteriin. Täysin ajantasainen varaustilanne voi kysyä suoraan kämppäisännältä (puhelin 045-6342570, tai sähköpostitse: tervalammenkamppa@gmail.com

Helsingin Metsänhoitajien jäsenviikonloppu pidetään keväisin ja syksyisin erikseen ilmoitettuna aikana hallituksen ja jäsenten yhteistä käyttöä, talkoita sekä muita tapaamisia varten varattuna. Osallistumisesta toivotaan etukäteisilmoitusta kämppäisännälle.

Keväällä 2022 ei erikseen ole vapaata viikonloppua. Yhdistys järjestää tilalle koko viikon kestävät uuden varastorakennuksen perustamistalkoot alkaen sunnuntai-ilapäivänä 15.5. ja jatkuen perjantaihin puoleenpäivään asti 20.5.2022.  

Kämpän vuokraustavat sekä -ajat:

Vuorokausivuokraus: päivisin 24 h alkaen ja päättyen klo 14 (tai sovitusti)

Arkiviikkovuokraus: sunnuntai klo 14 - perjantai klo 14

Viikonloppuvuokraus: perjantai klo 14 - sunnuntai klo 14   

Varauslomakkeella lähetetään verkkosivujen kautta varauksen tiedot kämppäisännälle. Tehty varaus näkyy kalenterissa ilman nimeä kun kämppäisäntä on vahvistanut varauksen. Samalla hän lähettää vahvistusviestin varaajalle ilmoitettuun sähköpostiin.

Varausta tehdessään tulee ilmoittaa jäsenyyskategoria varauslomakkeen lisätiedoissa. 

Muista! Metsäpalovaroitus on kesällä usein voimassa. Metsäpalovaroituksen aikana avotulen tekeminen on kiellettyä. Järven rannalla on kivillä ympäröity pieni tulisija, jota varovaisuutta noudattaen saa käyttää. Vesiämpäreitä voi pitää varalla.

Tervalammen kämpän keittiössä on kaasulevy ruuanlaittoa ja veden keittämistä varten.