Nuuksion kämppä

Kämpän käyttöoikeus on Helsingin Metsänhoitajien ja Loimu ry:n jäsenillä sekä yhdistyksen sidosryhmillä ja yhteistyökumppaneilla. Toivotamme kaikille rentouttavaa kesänviettoa! 

PS: Kämppävarauksen peruuntumisen vuoksi viikonloppu 19.-21.8.2022 on nyt mahdollista varata!

Varauskalenterista näet suuntaa-antavasti kämpän varaustilanteen. Kalenterissa merkittyjen varausten lisäksi saattaa olla niin, ettei varausta ole vielä kirjattu sähköiseen kalenteriin. Täysin ajantasainen varaustilanne voi kysyä suoraan kämppäisännältä (puhelin 045-6342570) tai sähköpostitse: tervalammenkamppa@gmail.com

Kämpän vuokraustavat sekä -ajat:

Vuorokausivuokraus: 24 tuntia alkaen ja päättyen klo 14 (tai sovitusti)

Arkiviikkovuokraus: sunnuntai klo 14 - perjantai klo 14

Viikonloppuvuokraus: perjantai klo 14 - sunnuntai klo 14   

Varauslomakkeella lähetetään verkkosivujen kautta varauksen tiedot kämppäisännälle. Tehty varaus näkyy kalenterissa ilman nimeä kun kämppäisäntä on vahvistanut varauksen. Samalla hän lähettää vahvistusviestin varaajalle ilmoitettuun sähköpostiin.

Varausta tehdessään tulee ilmoittaa jäsenyyskategoria varauslomakkeen lisätiedoissa. 

Helsingin Metsänhoitajien jäsenviikonloppu pidetään keväisin ja syksyisin erikseen ilmoitettuna aikana hallituksen ja jäsenten yhteistä käyttöä, talkoita sekä muita tapaamisia varten varattuna. Osallistumisesta toivotaan etukäteisilmoitusta kämppäisännälle.

Keväällä 2022 ei erikseen ole varattuja jäsenviikonloppuja. Yhdistys järjestää toukokuun puolessa välin muutaman päivän kestävät uuden varasto- ja puucee-rakennuksen kuljetukset paikan päälle sekä perustamistalkoot. Kesäkuun aikana työt jatkuvat parin viikon aikana rakennuksen pystyttämis-ja katontekotalkoilla. Loppukesällä ja alkusyksyllä 2022 tehdään rakennuksen viimeistelytyöt sekä alueen muut kunnossapitotyöt.

Nuuksion paikallissään ennustukset ja voimassaolevat sää- ja metsäpalovaroitukset voi katsoa Ilmatieteen laitoksen verkkosivulla: https://www.ilmatieteenlaitos.fi/saa/espoo/nuuksio