Kämppäsäännöt ja varustus

​Käyttäytymissäännöt


Kämppä sijaitsee Metsähallitukselta vuokratulla tontilla Nuuksion kansallispuiston keskellä. Kansallispuistossa telttailu ja tulenteko on sallittua vain huolletuilla telttailualueilla. Kalastus on sallittua kalastuksenhoitomaksun suorittaneille. Kiellettyä on moottoriajoneuvojen käyttö merkittyjen teiden ulkopuolella, roskaaminen, kasvillisuuden, maaperän tai muun luonnon vahingoittaminen ja eläinten häiritseminen, koirien ja kissojen päästäminen irralleen sekä metsästys.

Muistathan tehdä polttopuita vähintään sen verran kuin olet polttanut, siistiä kämpän ja saunan sekä kirjata vieraskirjaan käyntisi.

Kämpällä on syytä noudattaa erityistä hygieniaa noudattaen viranomaisten ohjeistusta. Kämpällä on käsihuuhdetta.

 

Kämpän varustus


Kämppä tarjoaa majoitustilat kymmenelle hengelle. Tuvassa on vuoteet kuudelle ja keittiöhuoneessa neljälle yöpyjälle. Patjat, tyynyt, peitteet ja verhot on uusittu v. 2010, mutta lakanat ja tyynyliina (tai makuupussi) on tuotava itse. Tupa lämpiää puukaminalla ja keittiössä on puuhella. Kämpältä löytyvät ruuan valmistuksessa välttämättömät tykötarpeet. Kellaria tai kaivoa ei ole, joten juomavetenä käytetään lammen vettä tai Haukkalammen luontotuvan pihalta hanasta saatavaa kaivovettä. Muuhun varustukseen kuuluvat rantasauna, grilli, kuivakäymälä ja puuvaja.