Tapahtumia ja jäsenasioita

Yhdistyksen vuosikokous


Helsingin Metsänhoitajien asioista ylintä päätäntävaltaa käyttää yhdistyksen vuosikokous. Yhdistys noudattaa sääntöjen mukaisesti yhden vuosikokouksen käytäntöä. Vuosikokous pidetään erillisen kutsun mukaisesti helmikuun - huhtikuun aikana. Hallitus kokoontuu noin joka toinen kuukausi. Sääntöjen mukaisia asioita hallitus valmistelee vuosikokouksen päätettäväksi. 

Tapahtumat ja jäsenedut


Yksi parhaimmista ja arvostetuimmista jäseneduistasi on Nuuksiossa sijaitsevan erämaakämpän käyttömahdollisuus. Se on käytettävissäsi ensisijaisesti jäsenten yhteiseen vapaa-ajan viettoon tai heidän omia yksityistilaisuuksia varten luonnon helmassa. Kämppä vuokrataan myös ulkopuolisille erillisten etukäteisvarausten mukaisesti. Kämpän vuokrauksista ja avainpalveluista vastaa kämppäisäntä Jouko Lehtoviita (Metsätalouden kehittämiskeskus Tapio, gsm. 040-586 2134). Keväisin ja syksyisin yhdistys järjestää perinteiset kämppätalkoot, joihin kaikki ovat tervetulleita.

Muuhun toimintaamme kuuluvat erilaiset retket ja tutustumismatkat, esitelmätilaisuudet ja vapaamuotoisemmat, erilaisten teemojen ympärille valmistellut tilaisuudet. Tarpeen vaatiessa otamme kantaa tai teemme lausuntoja pääkaupunkiseudulla edustamamme ammattialan asioista.

Toimintamme on ennen kaikkea jäsenistön omasta aktiivisuudesta kiinni ja ehdotuksia aktiviteeteista otetaan mielellään vastaan.

 

Jäsenrekisterin tietosuojasta

 

Yhdistyksen jäsenrekisterin käyttöoikeus on ainoastaan yhdistyksen johtokunnan jäsenillä. Jäsenten yhteystietoja käytetään ainoastaan yhdistyksen sisäiseen tiedottamiseen. Jokaisella yhdistyksen jäsenellä on mahdollisuus tarkastaa häntä koskevat tiedot ja halutessaan muuttaa niitä.

 

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *