Toimintaa ja jäsenasioita

Nuuksion Sahajärvellä kesämajaansa pitävä biologi Raimo Pakarinen alustamassa retkeläisille kuikkalintujen elämästä ihmistiedon näkökulmasta

KAAKKKURIRETKI NUUKSIOSSA  17.07.2021

Kaakkuriretki hyvän sään aikana!

Luonnontieteellisten, ympäristötieteellisten ja metsätieteellisten alojen asiantuntijoiden ammattiliitto, Loimu ry:n sekä Helsingin metsänhoitajat ry:n yhteinen kaakkuriretki Nuuksioon järjestetetään viikonloppuna 17.-18.7.2021. Seuraamme mm. lampemme tekosaaren kaakkuriparia. Mukaan tuleva asiantuntija alustaa kaakkurien pesinnästä ja tutkimuksesta Nuuksiossa ja yleisesti kuikkalintujen asemasta lintusystematiikassa, kansan kulttuurissa ja kirjallisuudessa. Lisätietoja hallituksen kämppätoimikunnalta. 


Yhdistyskämpän kunnostus- ja ylläpitotalkoot keväisin ja syksyisin

Viikonloppuna 8.-9.5.2021 kämppä oli varattuna yhteiseen käyttöön ja jäsenten virkistäytymiseen. Lauantaina 8.5. klo 10.00 alkaen pidettiien kevään kämppätalkoot rakennusten yleishuollon ja pihapiirin siivoamisen merkeissä. 

Kesän aikana jäsenviikonloppuja on kesäkuun ja elokuun alussa. Keväällä suunnitellun ja päätetyn uuden varastorakennuksen esivalmistelu- ja perustamistalkoot järjestetään joko syyskuun tai lokakuun jäsenviikonloppuna. Tarkemmat tiedot tulevat tänne nettisivuille. 

2) New Classic t-paita + moniväripainatus
(2-värinen iso logo keskellä) = 34 €
New Classic t-paita +
1-väripainatus (pieni logo vasemmassa rinnassa)
= 29 €

Helsingin Metsänhoitajat Ry:n T-paita

Jäsenillämme on mahdollisuus hankkia Helsingin metsänhoitajat ry:n T-paita.  Tuotteita voi tilata  suoraan MEB-painotalosta, jonka toimipiste on Kampin aseman ensimmäisessä kerroksessa.  Kyseiset hinnat koskevat yhden tuotteen hintaa.

Suuremmat tilausmäärät tulevat tietysti halvemmaksi. Painatuksen voi tehdä myös muihin tuotteisiin kuten esim. huppariin, mutta hinta on silloin tietysti korkeampi. Tilausta tehdessänne mainitkaa, että haluatte tuotteeseen Helsingin metsänhoitajien painatuksen.  Jokainen tilaa ja maksaa tuotteet itse suoraan liikkeeseen. 

Kuvat ovat mallikuvia. Tuotteet voi tilata eri värissä ja kuoseissa oman maun mukaan

 

MEB Kamppi, Kampinkuja 2

+358 9 8275343

info@meb.fi