Toimintaa ja jäsenasioita


Yhdistyskämpän kunnostus- ja ylläpitotalkoot keväisin ja syksyisin

Vuosittain tiettyinä viikonloppuina kämppä on varattuna kämppäalueen kunnostustalkoisiin ja jäsenten yhteiseen virkistäytymiseen. Päivämäärät löytyvät varauskalenterista ja erillisissä talkookutsuissa. Kämppätalkoissa tehdään rakennusten peruskorjauksia ja yleishuoltoa sekä siivotaan rakennukset ja kämppäalueen pihapiiri. 

Yhdistyksen yhteisiä jäsenviikonloppuja voidaan varaustilanteen mukaan lisäksi järjestää touko-kesäkuun ja syys-lokakuun alussa. Alkukesällä 2022 talkoissa on rakennettu uusi varasto- ja wc-rakennus. Työt jatkuvat kämppätoimikunnan varaus- ja muiden aikataulujen puitteissa vielä kesällä ja syksyllä. 

2) New Classic t-paita + moniväripainatus
(2-värinen iso logo keskellä) = 34 €
New Classic t-paita +
1-väripainatus (pieni logo vasemmassa rinnassa)
= 29 €

Helsingin Metsänhoitajat Ry:n T-paita

Jäsenillämme on mahdollisuus hankkia Helsingin metsänhoitajat ry:n T-paita.  Tuotteita voi tilata  suoraan MEB-painotalosta, jonka toimipiste on Kampin aseman ensimmäisessä kerroksessa.  Kyseiset hinnat koskevat yhden tuotteen hintaa.

Suuremmat tilausmäärät tulevat tietysti halvemmaksi. Painatuksen voi tehdä myös muihin tuotteisiin kuten esim. huppariin, mutta hinta on silloin tietysti korkeampi. Tilausta tehdessänne mainitkaa, että haluatte tuotteeseen Helsingin metsänhoitajien painatuksen.  Jokainen tilaa ja maksaa tuotteet itse suoraan liikkeeseen. 

Kuvat ovat mallikuvia. Tuotteet voi tilata eri värissä ja kuoseissa oman maun mukaan

 

MEB Kamppi, Kampinkuja 2

+358 9 8275343

info@meb.fi