Ketä me olemme?

Ketkä olemme ja mitä teemme?

 

Jäsenistö

Helsingin metsänhoitajat ry:llä on varsinaisia jäseniä, kannattajajäseniä ja kunniajäseniä. Yhdistyksen jäsenmäärä on noin 120 henkilöä. Vuotuinen jäsenmaksu on 20,00 euroa varsinaisilta jäseniltä.

Hallitus

Helsingin Metsänhoitajat ry:n hallituksen kokoonpanon löydät täältä.

Yhdistyksen vuosikokous

Yhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous pidetään vuosittain maalis-huhtikuussa. (Kts: Kokousasiat)

Hallituksen kokoukset

Hallitus kokoontuu vuosittain tarvittaessa n. 4-6 kertaa. Kokouksissa käsitellään mm. Tervalammen kämpän sekä yhdistyksen talous-, jäsen- ja toimintatapahtuma-asioita. (Kts: Kokousasiat)

Tervalammen kämppä

Yhdistyksen kämppää Nuuksiossa vuokrataan jäsenille ja ulkopuolisille etukäteisvarausten mukaisesti. Kämpän vuokratuloilla katetaan normaalisti vain noin 3/4 kämpästä aiheutuneita kuluja. Kämpän perinteiset kunnostustalkoot on järjestetty vuosittain toukokuussa.

Hallituksen päätöksen mukaisesti kämppä on jokaisen kuukauden ensimmäisenä viikonloppuna ollut jäsenistön vapaassa käytössä. Käytöstä tulee tällöinkin ilmoittaa vähintään viikko etukäteen kämppäisännälle. Lisätietoja kämpästä löytyy täältä.

YHDISTYKSEN YLEINEN TOIMINTASUUNNITELMA 

1. Tervalammen kämppä

- Kämpän vuokrausta pyritään lisäämään
 

2. Yhdistyksen tapahtumia

- Kämppäisännän johdolla pidetään kämpän vuotuiset kunnostustalkoot toukokuussa

- Jäsenistölle järjestetään saunailta kämpällä alkusyksyllä

- Yhteistyötä muiden aluejärjestöjen kanssa lisätään mm. Etelä- ja Päijät-Hämeen metsänhoitajat, Keski-Suomen Metsänhoitajat.