Kämpän varauskalenteri & lomake

Varauskalenterista näet suuntaa-antavasti kämppän varaustilanteen. Kalenterissa merkittyjen varausten lisäksi saattaa olla niin, ettei varausta ole vielä kirjattu sähköiseen kalenteriin. Täysin ajantasainen varaustilanne voi kysyä suoraan kämppäisännältä (puhelin 045-6342570, tai sähköpostitse: tervalammenkamppa@gmail.com

Helsingin Metsänhoitajien jäsenviikonloppu on keväästä syksyyn hallituksen ja jäsenten yhteistä käyttöä, talkoita sekä muita tapaamisia varten varattu kuukauden ensimmäinen viikonloppu (paitsi pääsiäispyhien ja vappuviikonlopun aikana 2021). Heinäkuussa ei ole jäsenviikonloppua. Jäsenviikonloppuina kämppää ei vuokrata. Kämpällä käynnistä jäsenviikonloppuna tulisi ilmoittaa etukäteen kämppäisännälle.

Jäsenviikonloput alkavat perjantai-iltana klo 18 ja päättyvät sunnuntaina noin klo 14. Vuoden 2021 jäsenviikonloput ovat: # 7.-9. toukokuuta, # 4.-6. kesäkuuta, # 6.-8. elokuuta, # 3.-5. syyskuuta, ja # 1.-3. lokakuuta. 

Kämpän vuokraustavat sekä -ajat:

Vuorokausivuokraus: päivisin 24 h alkaen ja päättyen klo 14 (tai sovitusti)

Arkiviikkovuokraus: sunnuntai klo 14 - perjantai klo 14

Viikonloppuvuokraus: perjantai klo 14 - sunnuntai klo 14   

Varauslomakkeella lähetetään verkkosivujen kautta varauksen tiedot kämppäisännälle. Tehty varaus näkyy kalenterissa ilman nimeä kun kämppäisäntä on vahvistanut varauksen. Samalla hän lähettää vahvistusviestin varaajalle ilmoitettuun sähköpostiin.

Varausta tehdessään tulisi vuokran laskutusta varten ilmoittaa jäsenyyskategoria varauslomakkeen lisätiedoissa. 

Kämppävaraus

*
*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.