Kämpän varauskalenteri & lomake

Kämpän vuokraushinnat

Kämpän käyttöoikeus on Helsingin Metsänhoitajien ja Loimu ry:n jäsenillä sekä yhdistyksen sidosryhmillä ja yhteistyökumppaneilla.

Kämpän vuokrat laskutetaan seuraavasti:

Jäsenyyskategoria

 Päivä, € 

Viikonloppu, €

Arkiviikko, €

HeMe ry:n varsinainen ja kannattajajäsen50,00125,00250,00
Loimu ry:n ja rinnakkaisyhdistyksen jäsen75,00175,00350,00
Sidosryhmä tai yhteistyökumppani100,00225,00450,00

(Hallituksen päätös 29.3.2021)

Vuokrausjaksojen määritelmät

Päivävaraus alkaa varauspäivänä klo 14 ja päättyy seuraavana päivänä klo 14.

Arkiviikkovaraus alkaa sunnuntaina klo 14 ja päättyy perjantaina klo 14.

Viikonloppuvaraus alkaa perjantaina klo 14 ja päättyen sunnuntaina klo 14.

Kesäkuun alusta elokuun loppuun kämppä on vuokrattavissa ensisijaisesti arkiviikko- ja/tai viikonloppuvarauksin. Päivävarauksia kesä-elokuulle voidaan ottaa vastaan noin 1-2 viikkoa ennen toivottua ajankohtaa.

Kämpän vuokraajalla on vuokrausaikana oikeus käyttää kämppää sekä yöpyä ja saunoa siellä. Vuokrauksen alkamisen ja päättymisen kellonajasta on mahdollista sopia kämppäisännän kanssa, riippuen kämpän varaustilanteesta. Syys- ja talvikaudella alku- ja päättymisajankohdat voidaan sopia vuorokauden valoisan ajan puitteissa. 

Kämpän varaaminen ja avaimet 

Kämpän varaukset tehdään alla olevalla lomakkeella. Kämppäisäntä vahvistaa varauksen erikseen sähköpostiviestillä.

Kämpän varaaja saa avainpiiloon tarvittavan koodin muutama päivä ennen varauksen alkua kämppäisännältä, puh: 045-6342570 (Bjarne Häggman).

Muut ehdot

Helsingin metsänhoitajat ry:n vuotuinen jäsenmaksu on oltava maksettu. Muussa tapauksessa noudatetaan rinnakkaisyhteisöjäsenten hinnoittelua (Loimu ry tai muu sidosryhmä). Kämppää ei vuokrata yritysliiketoiminnallisiin tarkoituksiin. 

Yhdistyksen jäsenyys ja / tai Loimu ry:n jäsenyys tulee ilmoittaa varausta tehtäessä. Sidosryhmä tarkoittaa yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa tukevia yhteistyökumppaneita, henkilöitä ja muita yhteisöjä, yrityksiä ja kuntia. 

Tervalammen kämpän vuokrat laskutetaan sähköpostitse heti vuokrauksen jälkeen. Uutta varausta ei voi tehdä mikäli aiempi vuokra on maksamatta.

Peruutetusta varauksesta kesä-elokuun aikana peritään 50 % vuokrahinnasta (paitsi sairaus- tai force majeure-tapauksissa) jos peruutus tehdään alle seitsemän (7) vuorokautta ennen varauksen alkua, eikä uutta vuokraajaa saada tilalle.


 

Kämppävaraus

*
*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.